Wengbrand

Wengbrand har verkat i Ulricehamn och Borås i många år. Ett snabbväxande revisions- och redovisningsföretag som är väl bekant med marknadens villkor för de lokala företagen. "Vi kan vår bygd". Så blev löftet till kunderna när vi gjorde om Wengbrands kommunikation, grafiska profil och hemsida.

Det är alltid ett sant nöje för varje kommunikatör att få uppdraget att göra om hela framtoningen för en kund. Wengbrand är ett företag som inte bara hänger med i sin tid, utan också ligger i framkant när det gäller exempelvis digitala tjänster. Samtidigt verkar man i en bygd med starka lokalkänsla och en mycket lång tradition av företagande. Hur moderniserar man profilen för ett sådant företag, utan att samtidigt förlora fotfästet? Vårt svar fann vi i den mylla och de skogar som omgärdar Ulricehamn och Borås: "Vi kan vår bygd". 

För Wengbrand har vi producerat en ny modern webbsajt och ett helt nytt grafiskt manér. Som många andra av Åttonde Husets kunder har Wengbrand sedan valt att fortsätta att arbeta löpande med oss, där vår roll är att liksom en spindel i nätet skapa planeringen för kommande marknadsaktiviteter, som Facebookkampanjer och tidningsannonsering. Att få det förtroendet för en kund är kanske den största glädjen man kan uppleva i rollen som kommunikatör och kreatör. 

www.wengbrand.se

www.facebook.com/wengbrand

www.linkedin.com

Content marketing

Webb på riktigt

Sociala medier

Artwork

Copywriting

Foto/film

Strategiskt stöd

Print

Illustration