Foto/film

Foto och video är de absolut största bärarna av kommunikation idag. Vi levererar lösningar till våra kunder på alla nivåer, från avancerade studiojobb till enklare expressuppdrag.

Under många år har Åttonde Huset producerat bildlösningar som varit mycket synliga i framför allt Västsverige. Vi arbetar med flera olika fotografer som har nischat sig inom olika typer av fotografering. I  vårt stall finns möjlighet att producera verkliga "dyrbilder", men studiofoto, sminkartister, rekvisita och avancerad retusch. Men vi kan också vara med och fota eller filma på events eller fixa stans fräschaste personalbilder. 

Det som vi värdesätter hos våra fotografer utöver deras högtstående kompetens, är våra goda och långvariga relationer. Att känna varandra, veta hur man arbetar och fungerar, är mycket viktigt för att rätt bilder ska gå från skissblock till verklighet. 

Videoformatet tar stormsteg framåt i vår tid. Därför har vi i vårt team filmare som både filmar fantastiskt och efterredigerar med spets. För en byrå som i huvudsak arbetar med digitala produktioner så är denna service en självklarhet. En del kunder kan känna viss oro inför att ta steget in i videovärlden. Är det inte dyrt? Är det inte krångligt? Vi försäkrar att video kan bli precis hur dyrt som helst – men 99 procent av alla videoproduktioner som används på webben i exempelvis sociala medier är mycket kostnadsbilliga, ofta blir våra kunder överraskade. Så var inte rädd att ta detta viktiga och strategiska steg. Välkommen att kontakta oss och fråga om hur man gör ett foto- eller videojobb som hamnar på en nivå som passar budgeten.