Bohus

Bohus är en av Åttonde Husets äldsta kunder och tillsammans med Bohus har vi fått göra en fantastisk varumärkesresa.

Bohus är en av våra många fantastiska kunder där vi inte enbart arbetar med produktion av kommunikation, utan också får delta i det strategiska arbetet. Här arbetar vi nära bolagets ägare och utformar i tät dialog det som är morgondagens Bohus. 

Uppdraget har omfattat så många olika produktioner att det är svårt att sammanfatta allt på några få rader. Vi har under årens lopp gjort kampanjsajter, kataloger, inbjudningar, flyers, annonser i dagspress, utställningsmaterial, bilstrajpningar av en stor fordonsflotta och mycket mer. Men kanske är det möjligheten att få arbeta på en strategisk nivå det vi känner allra största glädjen inför. 

Det är också glädjande att Bohus har tagit fram en webbshop för sitt sortiment. Programmering och content sköts av Bohus själva, men Åttonde Huset har varit bollplank i vissa frågor och även kunnat bidra som ett litet stöd i den webbprodukt som leverantören av webbshopen skapat.

Vi har arbetat fram en speciell bild för Bohus. Det är svårt att i ett enda foto ge uttryck för ett bolag som levererar tjänster inom så många områden som Bohus. Så fick vi uppdraget att gestalta Bohus hela verksamhet i en enda bild. Resultatet blev den så kallade "Armadabilden", där Bohus egna medarbetare visar upp hela tjänsteutbudet. En fantastisk dag i studion hos fotograf Lennart Sjöberg fick vi - ett event som blev en upplevelse för alla inblandade. Resultatet? Den coolaste reklambilden som någonsin tagits för ett städ- och kontorserviceföretag! Denna bild har sedan dess blivit stommen för Bohus kommunikation och finns idag på hemsidan, på fordonsflottan och i många andra sammanhang. Så även om själva fotograferingen var en "dyrbild", med komplexa förberedelser, har denna enda bild kunnat användas på en mängd olika sätt och en mängd olika sammanhang.

www.bohus.se

Artwork

Copywriting

Foto/film

Strategiskt stöd

Print

Illustration