Illustration

Ibland räcker fotografiet inte till för att visa visionen du vill förmedla. Då får man inte vara rädd för att testa illustrationens nästan outtömliga möjligheter. Vi har ett brett nätverk av mycket skickliga professionella illustratörer.

I många fall kan illustrationen vara vägen till den kreativa förlösningen. Och visst är vi alla lite "mätta" på alla de bildbanksbilder som strömmar förbi våra blickar i alla de sociala kanaler vi frekventerar? 

Att få ett uppdrag som omfattar illustration är alltid lite extra roligt och högtidligt på Åttonde Huset. Att med streckgubbar få peka i idéns riktning och sedan lämna över till en konstnär eller illustratör och sedan få se hur genialiska lösningar växer fram – visst låter det spännande? Och att få upptäcka att vissa saker som helt enkelt inte går att göra med fotografi, är fullt möjliga med illustration – det är en fantastisk känsla.

Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar på att använda illustration som en del av din marknadsföring. Vi har en del illustratörer som är knutna till oss och även tillgång till ett utvidgat nätverk av skickliga hantverkare som har många olika stilar på sina illustrationer.