Våra tjänster

Åttonde Huset strävar efter att vara en reklam-, webb- och kommunikationsbyrå där små till medelstora företag och organisationer kan få hjälp med sitt totala kommunikationsbehov.

Det kanske låter lite onödigt – att tacka nej till de stora globala organisationerna? Och det är klart att vi gärna diskuterar alla möjligheter att få utvecklas tillsammans med spännande kunder. Men större företag behöver nästan alltid en större reklambyrå. Men låt säga att din organisation har upp till 500 medarbetare – vilket är relativt stort i Sverige – då kan Åttonde Huset vara ett fin-fint alternativ för dig. Då kan vi hjälpa dig med allt från strategisk rådgivning till praktisk produktion av kommunikation i alla befintliga kanaler. 

Om du överväger att ställa en förfrågan till oss, så uppmuntrar vi dig att ta kontakt med någon av våra befintliga kunder. De kan bäst berätta om hur det är att anlita Åttonde Huset och de ger den mest trovärdiga berättelsen om vad vi kan och inte kan. Skicka ett mail till oss, så lotsar vi dig vidare till några kontaktpersoner.

Känner du att du vill ha ett första samtal redan idag? Jamen, ring, ring, ring (eller maila), så tar vi upp tråden där du befinner dig och pratar mer om dina behov just nu. Välkommen till Åttonde Huset!